Reis Smart med hybridbuss i Levanger

To nye hybridbusser er nå i drift i Levanger. De nye bybussene er et av tiltakene i samarbeidsprosjektet Reis Smart, som har som mål at flere i Levanger skal reise mer aktivt og kollektivt.

Hybridbussene vil bidra til å redusere klimagassutslipp. Bussene er også godt tilpasset reisende, og er konstruert til å kunne ta med 5 sykler. Bussen er utrustet med USB-ladeuttak for alle reisende, og tilbyr også gratis WiFi.

IMG_8032             IMG_8030

I februar og mars lanseres en ny app, hvor det er mulig for deg som reisende i Levanger å se hvor din buss befinner seg til enhver tid. Appen vil vise sanntidsinformasjon, rutetider, rutekart og bussruter. Foreløpig lanseringsdato for Androidversjon er 01.februar, versjon for iPhone lanseres i løpet av mars.

                  _DSC6693

 

 

 

 

 

 

 

 

I perioden august 2016 og ut mars 2017 er det kampanjepriser på bruk av bybussen.

Busspriser

Arkiv